Siertelers: schrijf je tijdig in bij CKCert en GREENLINQData voor de digitale milieuregistratie en -certificatie voor uw afnemer ROYAL FLORAHOLLAND

30/03/2021 – Aan leden en leveranciers van de Nederlandse veiling Royal FloraHolland wordt opgelegd dat zij voldoen aan de vereisten voor digitale milieuregistratie en -certificatie. Afhankelijk van uw omzet bij RFH (groter of kleiner dan 50.000 €) moet de registratie vóór 1 juli 2021 of vóór 1 januari 2022 afgerond zijn.

CKCert kan u als enige Belgische certificatie-instelling hierbij helpen. Wij zijn erkend door GLOBALG.A.P. voor het lastenboek GLOBALG.A.P. Impact-Driven Approach to Sustainability (IDA) waarmee uw bedrijf volledig voldoet aan de vereisten van RFH.

Download ons stappenplan om de juiste termijn te kennen op maat van uw bedrijf.

Hoe gaat de registratie in zijn werk:

  • Schrijf je vóór 1 juli 2021 of vóór 1 januari 2022 in voor de digitale milieuregistratie bij GREENLINQData.
    Na de inschrijving bij GREENLINQData ontvangt u een login en paswoord om te starten met de digitale registratie in hun app GQ-data Teeltregistratie.
    Meer informatie (o.a. kostprijs) kunt u vinden op de website van GREENLINQData.
  • Schrijf je vóór 1 juli 2021 of vóór 1 januari 2022 ook in bij CKCert voor de module GLOBALG.A.P. IDA waarmee u ook de digitale milieucertificatie tijdig kunt behalen.
    U kunt hiervoor het digitale inschrijvingsformulier gebruiken.

Waarom is CKCert úw partner in certificatie in de sierteelt?

CKCert biedt een gevarieerd aanbod aan voor siertelers en boomkwekers. Wij kunnen u niet enkel helpen met het nieuwe lastenboek GLOBALG.A.P. IDA, maar zijn ook al enkele jaren erkend voor GLOBALG.A.P. IFA Bloemen en Siergewassen en de add-on GRASP.

Ook het Belgische lastenboek Vegaplan Standaard NET, waarmee u kunt aantonen dat u voldoet aan de wettelijke vereisten rond o.a. EG-kwaliteit en IPM behoren tot de mogelijkheden.

Wij bieden deze combinaties aan tegen interessante combi-tarieven indien deze op dezelfde dag op hetzelfde bedrijf uitgevoerd worden.