Update: Inschrijving IPM-controle bij CKCert vóór 1 augustus: alle aanvragen worden behandeld

31/05/2021 – U kreeg als landbouwer recent een mail of brief van het Departement Landbouw & Visserij om u vóór 01/08/2021 in te schrijven bij een erkende certificeringsinstelling (OCI) voor de controle op de toepassing van de algemene beginselen van geïntegreerde gewasbescherming (IPM).

CKCert biedt deze controle aan:

  • Als onderdeel van de Vegaplan Standaard en Vegaplan NET (sierteelt)
  • In combinatie met andere lastenboeken zoals Codiplan, IKM, Belplume, GLOBALG.A.P., enz.
  • Als alleenstaande module

U kunt zich hiervoor eenvoudig in orde stellen door het Registratieformulier (Word-versie) in te vullen (pdf-versie). Om u te registreren als klant van CKCert, vragen wij u om aansluitend het Aanvraagformulier (= Modelovereenkomst Producent) in te vullen en dit samen met het Registratieformulier terug te sturen naar info@ckcert.eu.  Wij zorgen er dan voor dat uw bedrijf op een vlotte manier correct geregistreerd wordt.  Gelieve nota te nemen van de Bijlage bij de Modelovereenkomst Producent.

Wij gaan ook samen met u na wat de meest voordelige oplossing is voor uw bedrijf op basis van de activiteiten die u uitvoert.

Voor meer informatie, aarzel dan niet om ons te contacteren. U kan al uw vragen via mail richten naar info@ckcert.eu. Indien u graag telefonisch gecontacteerd wordt, gelieve het telefoonnummer waarop wij u het best kunnen bereiken, te noteren in uw mail.  Wij bellen u spoedig terug.

Indien u niet over email beschikt, kan u ons bereiken op 09/330 10 20. Door de grote drukte is er momenteel een wachttijd. Gelieve hier rekening mee te houden.

OPGELET:

  • Alle aanvragen en vragen worden door CKCert behandeld. Echter door de grote drukte kan er enige vertraging op uw antwoord ontstaan.